20 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Collectieve ZZP verzekeringen

fnvzzp_nieuw_logoCollectieve ZZP verzekeringen

 

Als je ook op zoek bent naar collectieve ZZP verzekeringen, dan kan ik je die via de vakbond FNV nog wel aanraden. Ik heb het zelf pas net ontdekt, maar was er gelukkig nog op tijd mee de ZZP verzekeringen voor het einde van het jaar af te sluiten. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is op de hoogte te blijven en de dingen in de gaten te houden die met je vakgebied te maken hebben. Sinds een jaar of twee nu ben ik een zelfstandige zonder personeel en het is een beroep dat me tot nu toe goed bevalt. Niet alleen de wijze waarop, ook de dingen waar ik me mee bezig houd vind ik bijzonder interessant. Je moet goed begrijpen, altijd al toen ik nog in loondienst werkte vond ik het al vervelend me te moeten verantwoorden naar een baas, ik ben daar gewoon veel te eigengereid voor. Bovendien vond ik altijd dat het anders, dat het beter kon, en snapte ik echt niet waarom mijn leidinggevenden dat niet inzagen. Achteraf zie ik dat het heel vervelend is als iemand besluit zich even met jouw stijl en jouw tactiek in het ondernemen te gaan bemoeien maar destijds kon ik er met mijn hoofd echt niet bij dat bij mensen kennelijk niet binnenkwam dat het ook anders kon. En het leuke is nu uiteindelijk dat ik al dit soort ideeën heb kunnen bewaren voor mijn eigen onderneming, de onderneming die ik nu dus als zelfstandige run.