23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Hoe bescherm je jouw pand tegen de zon?

Je pand beschermen tegen de zon is raadzaam als je met veel mensen binnen werkt. De zon dringt namelijk door via de ruiten zo je pand in. Dit maakt de werksituatie op een gegeven moment niet meer werkzaam. Het personeel gaat waarschijnlijk klagen over de hitte in het gebouw en zal aangeven een oplossing te willen. Potverdikkie moet je toch maar die dure airco bestellen? Maar dan wilt elke afdeling een airco en ben je tienduizenden euro’s verder voordat het probleem is opgelost. Vervolgens zit je met onderhoudscontracten en ben je elk jaar vele euro’s extra kwijt aan elektriciteit. Moet ik nog even doorgaan? Dit is niet altijd direct de beste oplossing voor jouw bedrijf. We hebben namelijk een veel goedkopere oplossing waar jij je waarschijnlijk ook wel in kunt vinden.

Voorkom een te heet bedrijfspand

De zomers in Nederland worden steeds warmer en lijken langer te duren. We draaien dus overuren qua zonuren en dat merken we. Het is al vroeg licht en de zon lijkt tot 10 uur in de avond te schijnen. Hierdoor kan je bedrijfspand niet goed genoeg afkoelen waardoor je werknemers in de zomer elke keer weer tegen hetzelfde probleem aanlopen. Namelijk, bij binnenkomst al een warm kantoor. Hop, slinger die airco maar weer aan en de rekening blijft stijgen. Daarom raden we je aan om eens na te denken over zonwerende raamfolie. Hierdoor wordt ook het zicht van buiten naar binnen belemmerd. Dat maakt het nog eens zeer multifunctioneel.

Niet alleen voor panden en gebouwen

Zonwerende raamfolie is niet alleen geschikt voor panden en gebouwen maar ook voor je woning. Als je een woning hebt die vrijwel de gehele dag vol in de zon staat, dan is het niet gek dat je temperaturen van 30 graden Celcius aantikt. Kies daarom voor de folie en geniet van de koelte.