19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Knap uw gevel op met gevelreclame

Kan uw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Laat uw dan over aan de experts van Bosman Reklame. In dat geval weet u zeker dat u voorzien wordt van topkwaliteit gevelreclame. De specialisten van Bosman zijn in staat allerlei reclame-uitingen te vervaardigen van verschillende materialen, zoals RVS, geanodiseerd aluminium, acrylaat, celkern en volkernmateriaal. Hiervoor worden gespecialiseerde frees-, laser-, en snijapparatuur gebruikt. Bestaande luifels en ramen kunnen zij voorzien van zelfklevende folie, doosletters of gevelletters. Eén ding is zeker: uw gevel krijgt sowieso meer exposure.

Gevelreclame van Bosman Reklame
Bosman Reklame heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en monteren van diverse soorten reclame, zoals gevelreclame. Ze zijn ook gespecialiseerd in belettering, naamborden, letters, bewegwijzering, verkeersborden, verkeersborden, auto-reclame en nog veel meer. Er wordt in samenwerking met u tot een optimaal ontwerp voor uw reclame gekomen. 

Kiest u voor Bosman dan bent u verzekerd van:

  • Moderne apparatuur;
  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Eindproduct dat professionaliteit en klasse uitstraalt;
  • Vervaardiging door vakmensen;
  • Persoonlijk advies.

Gevelletters
Een hogere attentiewaarde, dat klinkt goed toch? Een goede vorm van gevelreclame zijn gevelletters. Deze zijn leverbaar in freesletters en doosletters. Beide soorten produceert Bosman al jaren. De  uitgangspunten bij iedere opdracht zijn hetzelfde: kwaliteit en precisie. Ook de montage kunt u aan deze partij overlaten. De montage wordt gerealiseerd door middel van verlijmde afstandsnoppen of aangeschoten draadeinden aan de achterzijde van het woord- of beeldmerk.

Meer weten over de mogelijkheden?
Heeft u interesse in gevelreclame en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op om de opties te bespreken. Ook voor andere reclame-uitingen schakelt u Bosman Reklame in. Van reclameborden tot spandoeken, van lichtreclame tot naamplaten en van bewegwijzering tot neonreclame; u kunt het zo gek niet bedenken of Bosman Reklame is uw partner. Vul het formulier op de website in, stuur een mail of bel naar (010 – 411 99 99). Bosman staan u graag te woord en helpt u de juiste gevelreclame te kiezen.