19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Succesverhalen van Fabius Opleidingen

In dit artikel zijn (ex-)studenten aan het woord. Jong en oud, iedereen heeft wel een verhaal over Fabius Opleidingen. En met recht heeft de opleiding een speciale pagina op hun website geplaatst met succesverhalen. Want succesvol zijn ze! Na dertig jaar opleidingen aanbieden en geven groeit deze organisatie nog steeds. Hun ruime aanbod en persoonlijke begeleiding maakt dat ze een goede naam hebben opgebouwd. Nadat alle verhalen zijn gelezen, vallen de woorden klassikaal en kleine klassen het meeste op. Lees en kijk ook zelf: www.fabiusopleidingen.nl/succesverhalen/.

Ex-studenten aan het woord

Lydia, een vrouw van wat hogere leeftijd, heeft dankzij Fabius opleidingen weer meer vertrouwen gekregen. ‘Ondanks mijn leeftijd heb ik voor elkaar gekregen wat ik wilde’. Enny, een vrouw die de vijftig is gepasseerd, heeft bijna alle opleidingen van de organisatie gevolgd. Een late hoogvlieger dus en een echte studiebol! George, nog geen dertig, kreeg op jonge leeftijd last van PTSS-klachten. Zijn wil om de pedagogiek in te duiken werd een stap te ver. Hij is gaan leren voor receptionist en heeft daarnaast ook stage gelopen. Door zijn groeiende zelfvertrouwen is hij nu op stage bij een kinderdagverblijf! 

Een bijzonder verhaal

Op de website zijn veel (ex-) studenten aan het woord. Je zult hier ook het verhaal van Sanela vinden. Zij verhuisde op jonge leeftijd noodgedwongen vanuit Bosnië naar Nederland. Geen enkel diploma had zij op zak. Toch heeft zij de moed gevonden om te gaan studeren. Haar wil om werk te vinden wat goed bij haar past en haar doorzettingsvermogen hebben haar heel ver gebracht. Dankzij Fabius Opleidingen vond Sanela de studie die haar naar het werkveld bracht. Een baan waar zij trots is en iedere dag een glimlach op haar gezicht tovert.