23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Aan de slag als administratief medewerker

Omdat ik mij graag wilde omscholen tot administratief medewerker, ben ik eens op het internet gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Toen ik terecht kwam op de website van: fabiusopleidingen.nl trog ik hier en opleiding aan die ik graag wilde doen. Via deze website kon ik mij direct inschrijven en dat heb ik dan ook gedaan. Toen ik hiermee aan de slag ging, kwam ik erachter dat dit echt een functie voor mij zou zijn en ik hoopte dan ook dat ik na het afronden van mijn opleiding aan de slag zou kunnen gaan bij een leuk bedrijf. 

Administratief medewerker

Ik ben al op zoek naar een leuke baan

De opleiding als administratief medewerker heb ik weten te volgen met een korting. Omdat ik deze in de wintermaanden aan het volgen ben, kon ik profiteren van de winterkorting. Het lessenpakket was erg prettig en ook kon ik hier goed mee werken. De boeken waren erg duidelijk en nu ik al bijna klaar ben, ben ik al aan het uitkijken naar openstaande vacatures. 

Gelukkig heb ik de tijd om te leren, hierdoor neem ik de stof ook goed op. Tevens kun je op deze website nog vele andere opleidingen vinden. Wanneer ik wil gaan doorleren dan zal ik zeker weer een pakket afnemen bij dit bedrijf. Hier heb je letterlijk de beste kans van slagen. Kortom, deze aanrader mocht niet tussen de goede tips die op dit blog staan ontbreken. Neem daarom zelf eens een kijkje en leer eens wat nieuws!

Administratief medewerker