21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

juridische vacatures

Alle juridische vacatures centraal

Erg overzichtelijkjuridische vacatures

Tijdens het zoeken naar geschikte juridische vacatures om op te solliciteren kwam ik een hele handige site tegen. Normaal kun je niet heel gericht zoeken, omdat er dan nog veel andere functies tussen staan, maar dat kan hier dus wel. Er staan naast vaste en tijdelijke banen ook stages tussen. Dus mocht je student zijn in deze richting, dan is het ook de moeite waard om te kijken. Er staan dingen op door heel Nederland, waar op sommige andere pagina’s alleen maar dingen uit de randstad staan. Hier liep ik zelf tegenaan, want ik zoek namelijk iets in de omgeving van Eindhoven. Toen ik hier terecht kwam, vond ik er meteen een aantal die mij aanspraken. Daarop heb ik dan ook gesolliciteerd.

juridische vacaturesRaad het iedereen aan

Onder aan de juridische vacature stond gemakkelijk hoe ik contact kon opnemen om zo mijn cv en motivatie op te sturen. Ik kreeg van alle bedrijven al binnen een week contact en mocht bij 2 zelfs op gesprek komen. De eerste gesprekken heb ik gehad, dus nu is het afwachten of ik teruggebeld ga worden. Mocht dit niet zo zijn, dan ga ik zeker weer via advocatenjuristen.nl verder zoeken. Ben jij nou zelf niet werkzaam in dit gebied, maar ken je wel iemand die dat is, vertel diegene dan zeker hierover. Het kan ook in de toekomst nog goed van pas komen, want je weet tegenwoordig nooit meer zeker of je ergens over een jaar nog werkt. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik dit ben tegengekomen!