19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Zeer tevreden over de letselschade advocaat

De letselschade advocaat die mij heeft begeleid tijdens de procedure toen ik een bedrijfsongeval heb gehad, kan ik zeker aanraden. Inmiddels heb ik hier namelijk een goede ervaring mee en ik ben zeer tevreden over de afloop van mijn zaak. Het ging om een bedrijfsongeval bij een klant waar ik een zware machine moest leveren. Op dat moment ben ik nog verantwoordelijk voor de levering en daarom mag de klant zich eigenlijk niet bemoeien met de spullen die ik kom brengen. Dit is toch gebeurd en op het moment dat ik, nadat ik mij bij de receptie had gemeld, terug liep naar de vrachtwagen. Zag ik dat mensen de machine er al aan het uittillen waren, in een moment van reactie snelde ik naar de laadklep om dit direct over te pakken. Hierdoor ben ik lelijk gevallen en heb ik mijn boven been gebroken.

letselschade advocaat

Verwacht een uitstekende communicatie

De machine is uit de handen van de mensen gevallen die zonder toestemming op de laadklep van mijn vrachtwagen bezig waren. De machine is gelukkig snel van mij afgehaald maar ik moest direct mijn werkzaamheden staken. Na het bezoek aan het ziekenhuis heb ik direct een letselschade advocaat ingeschakeld. Gelukkig had deze mevrouw direct tijd voor mij en tijdens de intake kon er al worden verteld wat ik van de procedure kon verwachten. 

De communicatie was erg goed en de procedure verliep erg spoedig. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik de gewenste vergoeding ook toegewezen heb gekregen.

letselschade advocaat