24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

verzet tegen een strafbeschikking

Verzet tegen een strafbeschikking

Verzet tegen een strafbeschikking is zeker een aanrader. Doe je dit niet dan loop je de kans dat je hier later spijt van gaat krijgen. Want wanneer jij geen actie onderneemt wil dat zeggen dat jij akkoord gaat met de straf die jou is opgelegd. Dus schuldig of niet, neem altijd een advocaat in handen die je bij dit proces kan bijstaan.

Via de website van de Strafrecht-Advocaat.nl is het mogelijk om in contact te komen met een advocaat. Online kan je het formulier invullen en hierop nemen zij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe kan je in verzet tegen een strafbeschikking gaan

Ben jij onlangs betrokken geweest bij een wetsovertreding, dan loop je de kans om een strafbeschikking te krijgen. Dit wil zeggen dat jij een taakstraf kan krijgen, zonder de tussenkomst van een rechter. Een officier van Justitie geeft deze straf en hier krijg je veertien dagen de tijd voor om een beslissing te nemen. In dit soort gevallen is het verstandig om hier een advocaat bij te halen en niet zelf deze zaak aan te gaan. Deze advocaat heeft zeer veel ervaring en zal er alles aan doen om een straf zo laag mogelijk te krijgen of misschien wel te laten seponeren.

Meer hierover weten, neem dan een kijkje op de website van de
Strafrecht-Advocaat.nl.