18 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

badlakens borduren

Badlakens borduren doe jij hier!

Uiterlijkbadlakens borduren

Voor mijn werk ging ik op zoek naar een mogelijkheid tot badlakens borduren. Mijn leidinggevende wilde dit namelijk voor iedereen die mee ging op het personeelsuitje. Daarvoor gaan wij waterskiën in de buurt van Eindhoven. Nu kan iedereen dat ook makkelijk zelf mee nemen, maar het is ook wel fijn als er dingen voor jou geregeld worden. Er waren wel een paar eisen waaraan deze moesten voldoen. Zo moesten de kleuren van ons logo echt goed overkomen, want deze zijn heel erg typerend voor onze onderneming. Ook moest het gaan om doeken van een hele hoge kwaliteit. Het liefst moesten deze zo zwaar zijn als in een hotel, want dit straalt heel erg veel luxe uit. Toen ik het budget ook wist, ben ik begonnen met zoeken naar een onderneming die ons hiermee kon helpen.

Aanrader

badlakens borduren

Uiteindelijk ben ik tijdens mijn zoektocht uitgekomen bij Van Dongen Met De Kroon om onze badlakens te laten borduren. Zij stonden overal heel erg goed aanschreven. Nergens heb ik iets negatiefs kunnen leven over hen, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Toen heb ik direct contact opgenomen om wat laatste dingen te vragen. Tijdens dit gesprek werd ik heel erg vriendelijk te woord gestaan en zijn wij uiteindelijk met hen in ze gegaan. De handdoeken hebben wij inmiddels ontvangen en deze zien er nog beter uit dan wij hadden durven dromen. Mocht jij ook op zoek zijn om iets persoonlijks te laten maken, neem dan zeker een kijkje op hun website!