21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

De beste LED schermen en scoreborden aan de hand van Q-Lite

Ben je een particulier of bedrijf die zijn advertenties wilt plaatsen? Of heb je een nieuwe scoreboard nodig voor je sport club? Met de LED schermen en scoreborden van Q-Lite heb je het beste digitale beeld beschikbaar. Als je meer wilt weten over hun producten lees dan gerust verder.

Q-Lite

Q-lite is de grootste full service organisatie in digitale displays en de bijbehorende software, die werkt voor klanten in heel Europa. U wordt door hun compleet verzorgd, want Q-Lite biedt van ontwikkeling en productie tot projectmanagement en onderhoud. Ze garanderen 4 waarden: dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn, dat zij alles voor jou regelen, ze houden zich aan de trends en zijn dus constant bezig met innovatie; en uiteindelijk beloven zij dat hun producten duurzaam gemaakt zijn zo dat er rekening met natuur gehouden wordt.

Transparant LED-scherm

Een van de meest verkochte producten van Q-Lite zijn hun transparante LED-schermen. Dat zijn dus schermen die voor of achter het raam hangen, maar die het licht door de ruiten heen laten schijnen. Sommige van de voordelen van dit soort schermen zijn: dat ze van binnenuit zicht en ligt doorlaten, ze ligt in gewicht zijn, goed zichtbaar en leesbaar onder slechte weersomstandigheden, en dat het onderhoud-en-milieu vriendelijke producten zijn. Daardoor zijn dit soort schermen heel geschikt voor winkels en kantoren. Omdat ze zichzelf kunnen adverteren op een koele en futuristische manier.

LED-scoreborden

Een andere populaire item van Q-Lite zijn hun LED-scoreborden. Dat zijn professionele scoreborden die gebruikt kunnen worden voor sport clubs om de stand van een wetstrijd te laten zien tijdens een competitie. Met hun LED-scoreborden bieden ze volle kleur, multifunctionele schermen die het mooiste beeld geven.