23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

De kosten voor mijn magento webshop binnen no time terugverdiend

De kosten voor mijn magento webshop binnen no time terugverdiend

De tijden zijn echt definitief veranderd, want toen ik begon met mijn zaak, was het nog zo dat je alleen maar hoefde te zorgen elke dag in je winkel te verschijnen en af en toe een ludieke actie te verzinnen die mensen naar je zaak moesten trekken. Als een van de eersten in dit segment, een skatewinkel, had ik eigenlijk een soort van monopoliepositie hier in Nederland en kwamen de jongens, en later meiden, uit alle delen van het land naar mijn zaak toe om er hun toch Magentoredelijk specifieke dingen aan te schaffen. In dit segment was het nog niet zo gebruikelijk dat je ze op elke straathoek kon kopen of even het internet kon gaan om het te bestellen. Met een naam van ruim twintig jaar ervaring in dit vak mag ik mezelf toch wel echt een gigant noemen en ik besloot van die reputatie gebruik te maken door in dit segment ook weer te concurreren met alle kleine bedrijfjes die sindsdien zijn ontstaan en het beste medium daarvoor is gebruik te maken van een magento webshop. De eerste omzet begint al binnen te stromen en de kosten voor deze magento webshop heb ik alweer met gemak mee terugverdiend, na een maandje al!