20 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Draagarmstelling

Bekijk de solide draagarmstelling bij 123magazijninrichting. Op de website kun je aan de linkerzijde filteren wat voor draagarmstelling je zoekt. Je kunt de hoogte, breedte, diepte en het draagvermogen selecteren. Op dezelfde pagina kun je nog accessoires voor de draagarmstelling bekijken zoals een afrolbeveiliging en kruisschoor. 123magazijninrichting kan veel meer leveren dan de draagarmstelling. Lees in deze tekst wat er zoal leverbaar is om het magazijn van jouw bedrijf efficiënt te laten functioneren. Lees ook voor de mogelijkheden om gebruikte magazijninrichting aan te schaffen, wat ideaal kan zijn voor starters. Kiezen voor gebruikt betekent dat het al afschrijving heeft gehad bij een voorganger, en dan is de investering niet zo groot.

123magazijninrichting voor topkwaliteit

Naast de draagarmstelling kan 123magazijninrichting in feite alles voor het magazijn leveren. Vaak is een gewone stelling met boarden veel handiger. Wat ook handig is, een verrijdbare werkbank als inpaktafel. Juist met items als zo’n inpaktafel kun je het geluk hebben dat er een tweedehands te verkrijgen is tegen een aantrekkelijke prijs. Handig is zo’n meta inpaktafel met een stelling eraan vast. Dan heb je benodigdheden zoals plakband altijd bij de hand. Tevens kun je bij 123magazijninrichting terecht voor extra veiligheid in het magazijn zoals rampalen en spiegels, maar ook als je magazijn te krap is geworden maar je wil niet naar een andere locatie.

Je kan de ruimte enorm efficiënt gebruiken

Een bedrijf groeit. Zo kan het magazijn van een bedrijf ook uit z’n jasje groeien, maar wat als je op een prachtige locatie zit? Dan kun je kiezen voor entresolvloeren. Meestal is een loods te klein op vloeroppervlak, en is er in de hoogte voldoende ruimte. De entresolvloer is een soort van grote tafel die in de loods staat waardoor de loods eigenlijk twee verdiepingen heeft. Zaken zoals een kantine en kantoor kan dan naar de bovenverdieping verhuizen, en beneden heb je dan weer de ruimte om nog een extra magazijnstelling te plaatsen. Bekijk de website van 123magazijninrichting.