24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Een offerte administratiekantoor aangevraagd

officieel-partner-ikwordzzper.nl-doorzicht-256_50Een offerte administratiekantoor aangevraagd

 

Het was gisteren dat ik maar eens een offerte administratiekantoor ging opvragen. Ik heb altijd alles op eigen kracht gedaan en zit ook eigenlijk zo in elkaar, dat ik alles altijd maar zelf moet kunnen, er kan natuurlijk niet iets zijn waar ik niet goed in ben, dat bestaat niet. Het is pas sinds een poosje dat ik me begin te beseffen dat ik zelf het meeste onder deze vooringenomenheid lijd. Hoezo mag ik geen schoonmaker hebben? Dan gebéurt het toch tenminste? Nu loop ik namelijk telkens achter de feiten – en in dit geval bergen stof – aan, schiet het in de huidige situatie wél op dan? Het opvragen van de offerte administratiekantoor is precies op dezelfde manier gegaan, dat ik mezelf ging bevragen wat ik er eigenlijk mee opschoot het altijd maar op mijn eigen manier te doen. Ik heb nooit als boekhouder gestudeerd, ben zelfs abominabel slecht met cijfers, en toch denk ik dat ik mijn bedrijfje het beste kan doen als ik het allemaal maar bij mezelf hou? Kom zeg! Ik loop duidelijk enkele belastingvoordelen mis die mijn mede-zzp’ers wél genieten en toch ben ik nog te trots om de administratie over te dragen? Bovendien vind ik het eigenlijk maar een heel vervelend klusje, die administratie, en nu ik het voor nog geen negentig euro per maand blijk te kunnen uitbesteden, is dat ineens een idee dat toch wel heel erg lonkt. Zeker in het kader van de goede voornemens omtrent mezelf!