23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

G4S BHV cursussen voor jouw medewerkers

Het hebben van genoeg bedrijfshulpverleners, oftewel BHV’ers, is van zeer hoog belang om de veiligheid te kunnen garanderen in je bedrijf. Het is zelfs verplicht gesteld in je onderneming volgens de wet. Maar welke BHV cursus moeten je medewerkers volgen en hoe kunnen ze dit? Bij G4S kunnen BHV cursussen gevolgd worden voor elke hoogte van BHV en met een G4S BHV cursus weet je honderd procent zeker dat de cursus die je volgt officieel erkend is.

De G4S BHV cursussen zijn geschikt voor medewerkers in elke sector en op welke hoogte dan ook. Van uitvoerend personeel tot de hoogste directeuren kunnen met een G4S BHV cursus kennis opdoen van het vak of hun kennis verversen dan wel uitbreiden. Voor elke soort situatie heeft G4S BHV cursussen.

Verschillende G4S BHV cursussen

De G4S BHV cursussen zijn geschikt voor elk soort medewerker en in elke mate van kennis over het vak. Je kan daarom je werknemers voor verschillende soorten G4S BHV cursussen opgeven, zodat deze cursus ook past bij de hoogte waarin je werknemers ook baat hebben bij het onderwerp.

Allereerst heb je de basis BHV cursus, waar je belangrijkste stappen om BHV’er te worden leert. Hier beginnen je werknemers bij punt één, zodat ze de allereerste taken en technieken onder de knie kunnen krijgen. Verder zijn er bij G4S BHV cursussen die gespecialiseerder zijn, waardoor je niet alleen kleine brandjes kan blussen, maar ook grotere levensreddende acties kan uitvoeren. Voor wie al bekend is met de basisprincipes van BHV kan de G4S BHV herhalingscursus volgen, om de opgedane stof weer even vers in het geheugen te krijgen. Dit is handig voor wie de cursus een tijdje geleden heeft gevolgd.

Waar en wanneer je wilt

De G4S BHV cursussen zijn voor iedere weknemer beschikbaar en kunnen gehouden worden waar en wanneer het uitkomt. De cursus duurt slechts twee dagen en de tijden zijn zelf te bepalen, zodat je de cursus kan volgen wanneer je werknemers tijd hebben. De theorie kan je met de speciale G4S BHV cursus e-learning ook thuis achter de laptop volgen, waarna je het praktijkgedeelte uitoefent in een van de trainingslocaties.