24 april 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

zzp kilomerregistratie

Handige zzp kilometerregistratie

Eindelijk duidelijkzzp kilomerregistratie

Sinds een maand maak ik gebruik van een handige app voor mijn zzp kilometerregistratie. Ik rijd namelijk een auto voor mijn zaak, maar gebruik deze ook regelmatig prive. Nu wil ik natuurlijk voorkomen dat ik achteraf een boete krijg voor het teveel rijden in mijn eigen tijd. Daarom is het belangrijk elke rit te registreren om aan te kunnen tonen hoeveel kilometers ik nu precies maak. Tot de 500 hoef je geen bijtelling te betalen, maar hierboven wel. Zelf ben ik niet heel erg thuis in deze regelingen, dus daar heb ik veel informatie voor moeten opzoeken. Gelukkig is er een bedrijf geweest die het mij precies heeft kunnen uitleggen. Zij stonden open voor al mijn vragen en konden het duidelijk voor mij krijgen. Nu heb ik precies op een rijtje wat ik allemaal moet doen en hoe dit het makkelijkste kan.

Hele handige sitezzp kilomerregistratie

Ook vertelde zij mij over hun dienst met betrekking tot zzp kilometerregistratie. Hier konden zij erg veel voor mij in betekenen met behulp van de applicatie, die ik makkelijk op mijn telefoon kon installeren. Zo kan ik iedere reis bijhouden en hierbij aangeven of hij voor mijn zaak was of niet. Aan het einde krijg ik een handig overzicht dat ik kan inleveren bij de belastingdienst. Nu weet ik zeker dat ik daar geen problemen mee ga krijgen. Mocht jij ook voor jezelf werken en hier problemen mee hebben, dan zou ik je aanraden om een kijkje te nemen op de website van Telemagics.