19 mei 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Ik raad RAAD belastingadvies Amsterdam aan!

Ik raad RAAD belastingadvies Amsterdam aan!

Raad-Amsterdam-Logo-Header-300x137Ik heb niet te klagen over de inkomsten hier in mijn bedrijf, die zijn goed en stromen binnen. De uitgaven echter, daar maak ik me nog weleens bezorgd over. Ik snapte niet goed hoe het kwam dat we zo’n goede omzet draaien maar het me toch maar niet lijkt te lukken het geld op te strijken, zowel voor mijn eigen financiële situatie als die van mijn bedrijf. Hoe lukt het sommigen die slechter presteren dan mijn bedrijf om toch meer geld over te houden in het eigen loon bijvoorbeeld, of als investering van je bedrijf. Ik ging met al mijn vragen naar RAAD belastingadvies Amsterdam waar ik dus ook mijn belastinginzage onderbreng. Ik heb daar echt niets van begrepen en vroeg me sterk af of ik het wel goed deed, ik wilde natuurlijk voorkomen achteraf door de belastingdienst op de vingers getikt te worden. Bovendien ging ik naar RAAD belastingadvies Amsterdam omdat ik me afvroeg of er niet mogelijkheden waren om voor mij de gunstigste situatie te creëren, met belastingvoordeel her en der, de dingen waarvan ik zelf niet wist dat ze mogelijk waren maar waarvan ik wel wist dát ze er waren, er moesten zijn, omdat ik anderen erover gehoord had. RAAD belastingadvies Amsterdam heeft mij altijd heel goed bijgestaan en ook over de rest van de financiële situatie heb ik nu niks meer te klagen! Ik ben erg blij dat nu te kunnen zeggen en ik raad iedere ondernemer aan haar of zijn situatie eens onder de loep te nemen.