23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Inktcartridge kopen

Een originele inktcartridge kopen bij je printer is een zeer kostbare aangelegenheid. Als je printer veel gebruikt kunnen de kosten van de inkt wel oplopen tot honderden euro’s per jaar. Door een inktcartridges kopen bij printerinktshop.nl kun je veel geld besparen. Bij deze webshop kost een inktcartridge maar een fractie van de prijs die je betaalt bij de leverancier van de printer. De kwaliteit die door deze cartridges geleverd wordt is even goed. Dat komt doordat er bij printerinktshop.nl wordt gewerkt met lege originele inktcartridges, waar nieuwe inkt in wordt gedaan. De goedkope inkt en de gebruikte inktcartridges zijn verantwoordelijk voor de lage prijs.

Het juiste type inktcartridge kopen

Een printer werkt alleen goed als het juiste type inktcartridge wordt gebruikt. Om je te helpen het juiste type inktcartridge kopen is de website van printerinktshop.nl voorzien van een handige keuzehulp. In vier stappen kun je daarmee de juiste inktcartridge kopen. Eerst maak je de keuze of je toner nodig hebt of inkt voor een inktjet. Daarna selecteer je het merk van de printerleverancier. Als derde kies je het type van je printer en tenslotte het modelnummer. Je ziet dan welke inktcartridges geschikt zijn voor jouw printer. Dat kunnen er meer zijn, wantsommige cartridges passen in meerdere soorten printers.

Beperkte keuze in merken

Bij printerinktshop.nl kun je alleen een inktcartridge kopen voor de printers van de bekendste leveranciers. Dat is een bewuste keuze, want daardoor kan er efficiënt worden gewerkt, wat ook weer gunstig is voor de prijs van de inktcartridges. Als je een laserprinter hebt is er alleen toner te koop voor printers van Brother, Samsung en HP. Voor inktjetprinters kun je alleen een inktcartridge kopen voor printers van Epson, Brother, HP en Canon. Het aanbod wordt regelmatig bijgewerkt, en soms uitgebreid met nieuwe merken en modellen printers.