20 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Catalyze

Ken jij Catalyze al?

CatalyzeOngeveer anderhalve maand geleden ben ik in contact gekomen met Catalyze en daar ben ik onwijs over te spreken. Het is namelijk zo dat wij al langer op zoek waren naar een onderneming die dezelfde diensten aanbod, maar die konden wij niet goed vinden. Mijn baas had mij verschillende eisen gegeven waaraan dit bedrijf moest voldoen, maar dat leek bijna onvindbaar. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven en dat vertelde ik hem ook. Toch bleef hij volhouden dat hij dit niet geloofde. Het is wel zo dat ik voornamelijk heb gekeken naar dingen in de buurt en daarom ben ik uiteindelijk ook gaan kijken iets verder weg. Zo ben ik uiteindelijk bij hen terecht gekomen en daar ben ik tot op de dag van vandaag heel erg blij mee. 

De juiste keuze

Catalyze

Onze samenwerking met Catalyze verloopt super soepel. Voornamelijk de communicatie heeft bij ons heel veel prioriteit, want daar hebben wij slechte ervaringen mee gehad. Gelukkig gaat dat hier heel erg goed en zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Hierdoor hebben wij nu een groot nieuw project kunnen financieren en daar zijn wij hen erg dankbaar voor. Dit hebben zij namelijk bijna helemaal geregeld en hadden wij zelf niet voor elkaar kunnen krijgen. Zij hebben voor heel veel andere grote namen gewerkt, dus dat geeft wel aan hoe goed zij zijn in wat zij doen. Mocht jij meer informatie willen over alles wat zij jou te bieden hebben, raad ik jou aan om een kijkje te nemen op de website!