23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

MINI Cooper, Cabrio, Countryman?

De MINI Cooper is veruit de populairste variant van MINI. Deze is al jaren in alle kleuren van de regenboog te koop, en je ziet vaak ook nog mooie designs op de daken voorbij komen. Een 2-deurs MINI is ook heerlijk compact, zo kan je in elke drukke stad een plekje vinden! Het compacte model is ook precies waar de ontwerpers naar op zoek waren toen ze deze auto ontwikkelden.

Door de jaren heen heeft MINI hun merk uitgebreid. Naast de echte MINI auto’s, vaak dus 2-deurs en dus echt ‘mini’, hebben ze nu ook allerlei 4- en 5-deurs uitvoeringen. Nu hoef je bij gezinsuitbreiding je oude vertrouwde MINI niet per se (helemaal) op te geven! Ruil hem gewoon om voor een grotere MINI.

Cooper

De naam Cooper komt eigenlijk later pas in beeld, door de samenwerking van John Cooper met MINI. Dit werd uiteindelijk het bekendste model MINI, mensen noemen zelfs andere uitvoeringen een ‘MINI Cooper’, zo diep zit die naam bij ons! De modellen van het merk MINI lijken natuurlijk in principe op elkaar, daarom is hij zo goed te herkennen. Van de MINI Cooper koplampen tot de MINI Cooper velgen, en het MINI logo op de neus. Je zal een MINI nooit verwarren met een Volkswagen! 

Een MINI speciaal voor jou

Bij de dealer heb je al een mooi model uitgekozen, in de prachtigste kleur die je je kon wensen. Nu heb je hem thuis voor de deur staan. Maar mist er nog iets? Wil je een mooi design op je dak hebben? Of toch je velgen een andere kleur hebben? Dan is JD Banden & Velgen misschien een mooie tip voor jou! Alle banden en velgen hebben de beste kwaliteit, en je kunt de kleur en vorm van je velgen helemaal naar jouw smaak uitkiezen. Het maakt niet uit of je een MINI Cooper S of D hebt, de mooiste MINI Cooper velgen staan tot jouw beschikking.