23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Op www.sportenzaken.nl vond ik precies wat ons bedrijf nodig had

ToonAfbeeldingOp www.sportenzaken.nl vond ik precies wat ons bedrijf nodig had

We weten allemaal dat sporten goed is voor een mens, voor lichaam en geest. Ik werk op een administratie kantoor en geregeld is dit het gespreksonderwerp als wij met z’n allen in de kantine aan het lunchen zijn. Ik heb mij hier thuis nog eens een keer wat verder in verdiept toen er in de groep werd gegooid dat wij onderling misschien eens wat moeten doen aan sport. En zo ben ik thuis op de site www.sportenzaken.nl beland. Hier vond ik precies wat ons kantoor nodig heeft sporten met alle collega’s en de teamleider maar de totale teambuilding een stuk sterker. Ik ben meteen een e-mail gemaakt en deze door gestuurd naar onze teamleider met de link www.sportenzaken.nl erbij. Hopelijk vind zij het ook een goed idee en kunnen wij dit vanuit het bedrijf regelen en kan iedereen mee doen. Ik denk echt dat het een zeer positieve inbreng zal geven binnen ons bedrijf. De volgende morgen werd ik op kantoor geroepen door mijn teamleider en werd ik gewezen op www.sportenzaken.nl. zij had de website al open staan en vond het dan ook een uitstekend idee om dit met z’n allen te gaan doen. Ik kreeg de opdracht om iedereen enthousiast te maken en zij zou het in gang gaan zetten zodat wij met z’n allen in de volgende bespreking konden beslissen wat we precies gingen doen en wanneer. Want ook dat zal moeten worden uitgezocht. Niet iedereen heeft natuurlijk vanzelfsprekend dezelfde avond in de week vrij als ik.