27 februari 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Recherchebureau Voest voor uw bedrijfsfraude onderzoek

logo-voest (1)Recherchebureau inhuren?

Recherchebureau Voest is een professioneel, landelijk werkzaam en erkend recherchebureau. Zo werken wij met de goedkeuring van het Ministerie van Justitie en POB vergunning.vDoelstelling van deze publieke/private-samenwerking is het beter bestrijden van vermogenscriminaliteit en bedrijfsfraude door middel van fraudeonderzoeken. Frauduleus ziekteverzuim

Een recherchebureau voert verschillende soorten onderzoeken uit namelijk een bedrijfsrecherche, alimentatiefraude bewijzen en achterhalen verblijfsadres.

 

Recherchebureau Voest voor uw bedrijfsfraude onderzoek

Een onderzoek naar bedrijfsfraude kent vele vormen en recherchebureau Voest is een expert op het gebied van bedrijfsfraude. Met onze expertise en ervaring in arbeidsrecht zijn we zeker breed gespecialiseerd.

Hierbij kunt u denken aan concurrentiebeding onderzoek, geheimhouding onderzoek, onterecht ziekteverzuim onderzoek, buitendienst controle, onderzoek naar bedrijfsdiefstal of diefstal door personeel, fraude onderzoeken, verduistering onderzoek en integriteitsonderzoek.

Recherchebureau Voest is voor de serieuze particulier de specialist in onderzoek naar stalking, bedreiging, het opsporen van persoon of verblijfplaats, partner alimentatieonderzoek en internetoplichting.