21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Robin Mobile is er voor onbeperkt mobiel & sim only

new_main_visual6_decRobin Mobile is er voor onbeperkt mobiel & sim only

 

Een van mijn beste vrienden liet me zijn telefoon zien en zei: hoe vind je mijn abonnement? Hij heeft deze telefoon al tijden en dus keek ik een beetje verbaasd op. Hij zei dat ie me voor de gek probeerde te houden, dat ie namelijk z’n telefoon, die het nog prima deed, had besloten te houden en daarvoor een onbeperkt mobiel & sim only abonnement af te sluiten. Ik vond dat een behoorlijk slim plan, want waarom iets weggooien, in dit geval je oude mobiel, als het het gewoon nog doet? Niet voor niks past dit veel meer bij de huidige wereld waar we in leven, dat we iets beter met onze spullen omgaan. Omdat mijn huidige abonnement binnenkort afloopt ben ik ook maar eens gaan kijken naar dit onbeperkt mobiel & sim only abonnement dat die vriend bij Robin Mobile had gevonden en het biedt echt vele voordelen. Zo is het ook écht onbeperkt, en is dat niet een slim marketing trucje. Je betaalt elke maand precies hetzelfde en het daadwerkelijke bedrag ligt vast ook, er komen geen onverwachte kosten meer bij. Je hebt geen bundel want je hebt geen beperkingen. Als ik de hele dag met mijn vriend aan de telefoon wil hangen, misschien wel urenlang, dan kan dat dus gewoon. Het is wel fijn om te weten wat je maandelijks ook echt betaalt, want dat is weleens anders geweest, dat het elke maand maar weer de vraag is hoeveel je betalen moet.