21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Schoonmaakservice in Rotterdam

Omdat er veel tijd gaat zitten in het reinigen van mijn kantoorpand, wilde ik heel graag gebruik maken van een schoonmaakservice Rotterdam. De natuur en het milieu vind ik heel erg belangrijk, want daar moeten wij namelijk nog heel erg lang mee doen. Daarom wilde ik het liefst een bedrijf die gebruik maakte van hoogwaardige ecologische producten voor de reiniging. En het liefst producten die niet getest zijn op dieren. Al snel kwamen wij op het internet bij een bedrijf die mijn belangen behartigde. Namelijk het bedrijf: De Groene Schoonmaakservice. Zij maken gebruik van reinigingsproducten zonder chemicaliën die achter zouden kunnen blijven in het milieu.

Mijn kantoorpand ziet er netjes uit

Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt met een van de medewerkers van dit bedrijf. De medewerker is op ons kantoor gekomen om te kijken wat er allemaal gedaan moest worden. Er waren verschillende mogelijkheden. Jij kan terecht bij deze onderneming voor een eenmalige reiniging of voor een periodieke reiniging. Hiervoor kun jij dan een onderhoudscontract nemen. Ik heb bij deze schoonmaakservice te Rotterdam gekozen voor een onderhoudscontract. Het personeel maakt nu drie keer per week mijn kantoorpand rein in de avond. En ik kan jou zeggen dat het personeel dit goed doet. Het ziet er allemaal netjes uit als ik de volgende morgen mijn kantoor binnen kom.