23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

www.voys.nl voor zakelijke telefonie

www.voys.nl voor zakelijke telefonie

 

5c9e0982-e29f-42c7-8476-af160321c88d-2011_voys_6

Via www.voys.nl heb ik een interessante aanbieding gevonden op het gebied van zakelijke telefonie. M

ijn zaak liep best goed, het enige wat

 nog ontbrak was een ijzersterke communicatie strategie. Zakelijke telefonie kon dus zeker geoptimaliseerd worden, en daar kwam www.voys.nl om de hoek kijken. Ze bieden VOIP aan, een super snel netwerk waarmee je altijd bereikbaar bent. Zo kan ik rustig naar het buitenland en alsnog altijd goed contact hebben met klanten en medewerkers. Het werkt als een trein en ik ben erg blij dat ik de keus hiervoor heb gemaakt, zeker omdat ik komend jaar nog wel meer in het buitenland ga zitten. Ik ben nu bezig om een medewerker op te leiden tot mijn functie, zodat ik mij meer kan terug trekken en mij voornamelijk kan richten op de sales. Dit gaat tot nu toe erg goed, enige waar ik tegen aan loop is mijn eigen verantwoordelijkheidsgevoel. Ik vind het moeilijk om werk uit handen te geven, terwijl ik veel vertrouwen heb in de jongen die het over gaat nemen. Goede opleiding, ontzettend veel ervaring, makkelijk in de omgang, het had zo een goede vriend van mij kunnen zijn. Ik vertrouwde hem ook gelijk na het eerste gesprek, toen wist ik zeker dat hij het ging worden. Maar toch, het los laten, los laten van verantwoordelijkheden, dat duurt nog wel even. Ik weet dat het een goede zet is, maar ik moet mij nog steeds overal tegen aan bemoeien, geen een deal gaat nog zonder mij, terwijl ik heel goed weet dat hij het alleen kan. Kwestie van tijd, gok ik.