21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Bedrijfsfilms maken voordelig tarief

banner_Playforward_2Bedrijfsfilms maken voordelig tarief

 

Bedrijfsfilms maken voor een voordelig tarief kan bij de jongens van playforward. Zelf heb ik ze leren kennen toen we bedrijfsfilms maken moesten bij een bedrijf waar ik een half jaar stage liep. In het bedrijf waar ik nu werk heb ik ze dan ook gelijk aangeraden. Er werd contact met ze opgenomen en uiteindelijk besloten ze met ze verder te gaan, dit vond ik natuurlijk wel leuk om te horen. Ook een compliment voor mij dus, en fijn dat ik mijn huidig bedrijf tevreden kan stellen. Ik werk er nog maar net maar het gaat al best goed. Ik heb een tomeloze inzet en soms nog net iets teveel bewijsdrang, je wilt natuurlijk laten zien dat ze de goede in huis hebben gehaald. Daardoor kan ik soms wel overwerken en er meer tijd insteken dan nodig. Hier leer ik wel van, wat wel fijn is, is dat ik veel waardering krijg, het helpt dus wel. Maar ik weet ook dat dit geen vaste lijn kan worden, het overwerken. Mijn broer zei laatst ook iets interessants erover, hij zei: hoe meer je doet, en hoe gewilliger je jezelf opstelt, hoe snel ze het zien en je gaan vragen voor vervelende klussen. Omdat ze weten dat je het toch wel gaat doen. Hier moet ik inderdaad rekening mee houden. Bedrijfsfilms maken is trouwens ontzettend goed voor je bedrijf, daarnaast zijn ze ook erg goedkoop, binnen no time hebben ze voor een vast bedrag een complete film voor je klaar liggen.