21 juni 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

Ik besteed de linkbuilding uit

LinkbuildingIk besteed de linkbuilding uit

Ik ben voor mijn bedrijf op zoek naar een bedrijf die mij wat hoger in de zoekmachine  van google kan zetten en als het om linkbuilding gaat dan hebben zowel ik als mijn collega’s hier niet de voldoende kennis voor en daarom gaan wij dit uitbesteden. Ik vond de site Linkbuilding Masters en ben meteen eens hun werkwijze gaan doornemen op de site en meteen wist ik dat het inderdaad niet verstandig zou zijn om de linkbuilding aan dit bedrijf uit te gaan besteden. En is het helemaal niet zo gek om hiervoor hulp in te schakelen. Ik wil natuurlijk zelf geen kostbare tijd verloren laten gaan als blijkt dat na een update van google al ons werk voor niets is geweest. Omdat linkbuilding  echt een vak apart is kan ik deze gok dan ook niet zelf wagen. Linkbuilding Masters kan deze zorg voor ons uit handen nemen en daarom ga ik meteen een opdracht bestellen. Ik ben hier erg positief over en toen ik dit met mijn medecollega’s besprak, kreeg ik hier meteen groen licht voor. Nou hopelijk staan wij zo snel mogelijk boven aan en ben ik dan ook erg benieuwd naar het resultaat. Ik zou eigenlijk wel meteen willen gaan voor het Professional linkbuilding pakket maar ik neem eerst maar eens telefonisch  contact op met deze mensen. En zo kunnen zij mij precies vertellen wat mij te doen staat. Want het lijkt misschien gemakkelijk. Het is de beste keuze om dit uit te besteden.