23 juli 2024

Smartmedia NL

Grootste Media Site van Nederland

We versturen alles in gripzakjes

We versturen alles in gripzakjes

 gripzakken

Mijn vriendin heeft sinds twee jaar een nieuwe hobby; ze maakt sieraden. Als ik heel eerlijk ben was ik hier in het begin wel wat sceptisch over. Ik dacht dat knutselen met kralen en hangertjes meer iets voor in de kleuterklas was. Maar eerlijk gezegd vind ik de sieraden die mijn vriendin maakt heel erg mooi. Haar vriendinnen en familie waren ook allemaal enthousiast toen ze met de eerste lading zelf gemaakte sieraden aan kwam zetten. Eerst gaf ze ze allemaal gratis weg. Mijn commerciële beest kwam toen naar boven en ik heb haar een paar maanden geleden voorgesteld om de sieraden online te gaan verkopen. Ik kan zelf wel redelijk goed overweg met internet en computers dus ik heb voor haar een webshop opgezet. Mijn vriendin maakt de sieraden en zorgt voor de verzending en ik regel de verkopen. Het begint sinds een paar weken eigenlijk best aardig te lopen en de bestellingen stromen binnen. Het verzenden van de sieraden moet natuurlijk met zorg gebeuren en daarom verzenden we alles in gripzakes. Deze zakjes kent iedereen wel. Gripzakjes zijn hitte- en vriesbestending, dit is niet zo zeer voor ons van belang. Voor ons is het van belang dat de gripzakjes goed afgesloten kunnen worden. We hebben een vast adres waar we onze gripzakjes bestellen. Hier hebben ze gelukkig verschillende maten zodat we alle soorten sieraden makkelijk en veilig kunnen versturen. De reacties op de sieraden die mijn vriendin maakt zijn allemaal positief. Dit zien we ook terug in het aantal bestellingen en dus het aantal gripzakjes dat we kwijt zijn. Ik ben bang dat we binnenkort weer een nieuwe bestellingen zakjes moeten plaatsen. Nog even wachten en heel Nederland loopt met de sieraden van mijn vriendin rond.